Employer Branding

Judith 3 600px

Een sterk werkgeversmerk, dàt is employer branding
In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het voor werkgevers een echte uitdaging om de beste mensen binnen te krijgen. Er wordt heel veel geld uitgegeven om de beste mensen binnen te halen, soms bij hele dure recruitment bureaus. Maar wat vaak wordt vergeten, is dat soms de achterdeur van een organisatie wijd open staat. En hiermee blijft het dweilen met de kraan open. U wilt de beste mensen aannemen èn behouden. Maar hoe?

Huur een professional in
Sourcing is een vak. In- door- en uitstroom is een kwestie van bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur. Als werkgevers wilt u vandaag de dag bekend staan als goed werkgever. Een werkgever die meer biedt dan enkel het salarisstrookje elke maand. En meer dan de pingpongtafel. En meer dan de vrijdagmiddagborrel. Een goed werkgever luistert naar haar medewerkers en speekt hier handig op in. En als u er dan ook nog in slaagt om dat aan de hele wereld te vertellen, wordt het steeds gemakkelijker om nieuwe, getalenteerde mensen binnen te halen. Sourcen dus. Zelf doen? Ik raad het u niet aan. Zoals eerder gezegd, dit is een vak apart. Ik ken dit vak en heb vaker met het employer branding bijltje gehakt. Ú bent de employer, ík regel uw branding.

Ècht kwaliteit
Ik ben mijn loopbaan gestart in de arbeidsbemiddeling. Recruitment en sourcing speelt altijd als rode draad in mijn carrière, een hoofdrol. Met de komst van social media ben ik vrij vroeg 'ingestapt' in de digitale platforms. Mijn kennis hiervan is gedegen en als geen ander ken ik de kracht van deze media. Ik help u graag om uw organisatie op de wereldkaart van goede werkgevers te plaatsen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met u. En uw collega's. 

Kennis maken?
Door een intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. U kunt vragen wat u wilt om goed in te schatten of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Laten we kennis maken en daarna de beslissing nemen om samen te gaan werken! U kunt mij bereiken op (06) 462 446 62.

Handtekening

 

Quote

 Judith is a allround HR professional. She is organized, efficiënt, competent and easy to work with. Her communication and people skills are excellent. I feel confident in recommending Judith.

Lonneke van Erp

Bedrijfsgegevens

 KvK: 32102355
 BTW: NL1732.70.165.B01 

Contact

 info (@) jshrmadvies.nl
  +31 646 244 662
 Adri Piecklaan 41, 3739 LG Hollandsche Rading

Social Media

0
Deel