Met een goed HR Informatie systeem kun je kosten besparen en veel efficiency winnen.

Wat kan ik u bieden?

✔ Een 'scan' van de huidige situatie. Waar kan het beter?
✔ Hulp bij het uitzoeken van een HR Systeem dat uitstekend past bij uw organisatie.
✔ Hulp bij de voorbereiding en implementatie van het nieuwe systeem.
✔ Nazorg en hulp bij het trainen en inwerken van medewerkers en aanpassen van procedures.

 

HR/ICT

Personeelsadministratie op orde

Ziekteverzuim in kaart brengen? Behoefte aan management informatie? Personeelsgegevens snel opvraagbaar maken?

Maak de juiste keuze

Voor elke organisatie een passend HR-systeem. Maak de juiste keuze, laat je voorlichten.

  Sturen op data

Data is alles. Eindelijk kun je echt sturen op output. Op cijfers. Op data. Betrouwbaar en snel. Met een gebruiksvriendelijk en passend HR-systeem.

Neem contact op

Business

HR Technology

Judith700

Bent u er klaar voor?
U heeft besloten om een implementatie- of optimalisatieproject op te starten. Goed idee! Want dat een goed HR informatiesysteem u veel werk uit handen kan nemen, dat is u ook duidelijk. Er staan genoeg leveranciers te trappelen om u van dienst te kunnen zijn. En zodra u een leverancier heeft gekozen, 'zal het allemaal wel gaan lopen'. Maar helaas, niets is minder waar!

Waar loopt u tegen aan?
Want het implementeren of optimaliseren van een HR informatiesysteem kost veel werk. En inzet. En geduld. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan blijkt ineens dat uw (nieuwe) leverancier toch een andere taal spreekt! maar uw eigen HR mensen hebben wel veel verstand van hun eigen werk, maar vaak is ICT kennis niet echt een kernkwaliteit van de meeste HR professionals. En de aangewezen Projectmanager van de leverancier wil u graag helpen, maar spreekt soms toch ook weer diezelfde taal. Die van de leverancier. U heeft iemand nodig die u echt kan helpen. Iemand die de taal spreekt van zowel HR als ICT. Iemand die de link kan vormen tussen uw organisatie en de leverancier van het HR informatiesysteem. Iemand die uw werkprocessen echt begrijpt, maar ook weet hoe het (nieuwe) systeem het beste ingepast kan worden en iemand die rekening houdt met uw volle agenda's en soms tegenwerkende mensen. 

U kunt op mij bouwen
Door mijn achtergrond in HR (van Personeelsfunctionaris tot Manager) weet ik heel goed hoe uw afdeling werkt en welke plaats deze heeft in de organisatie. Daarnaast heb ik ook een grondige kennis van ICT in het algemeen, door eerdere implementaties en optimalisaties, maar ook door persoonlijke interesse en mijn eigen bedrijf, waarvoor ik geheel zelf de website heb gebouwd en beheer. Neem ook even een kijkje op mijn website voor carrière-advies, www.wegnaarsucces.nl

Kennis maken?
Door een intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. U kunt vragen wat u wilt om goed in te schatten of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Laten we kennis maken en daarna de beslissing nemen om samen te gaan werken! U kunt mij bereiken op (06) 462 446 62.

 

 

Quote

 Judith is a allround HR professional. She is organized, efficiënt, competent and easy to work with. Her communication and people skills are excellent. I feel confident in recommending Judith.

Lonneke van Erp

Bedrijfsgegevens

 KvK: 32102355
 BTW: NL1732.70.165.B01 

Contact

 info (@) jshrmadvies.nl
  +31 646 244 662
 Adri Piecklaan 41, 3739 LG Hollandsche Rading

Social Media

0
Deel