Optimalisaties

Judith 2 600px

U heeft een HR systeem, maar u denkt dat u er meer uit kunt halen
Een goed HR systeem kan u veel werk uit handen nemen. Er zijn minder handen nodig om dezelfde hoeveelheid werk te doen. Maar, dan moet het systeem wel goed zijn ingericht, en helemaal passen bij de structuur van uw organisatie en uw wensen omtrent data en rapportage. En daar gaat het vaak mis. Ik zie met regelmaat, dat het 'nieuwe' systeem net zo moet worden ingericht als het eerste systeem, of al uw bestaande procedures moet omvatten. Maar soms hadden eigenlijk die werkprocedures moeten worden herzien, alvorens ze te automatiseren. En dan zit u, vroeg of laat, met de gebakken peren. 

Huur een professional in
De leverancier van uw HR systeem wil een goed product afleveren, daar twijfel ik nooit aan. En dat ze kundige mensen in dienst hebben, daar zit ook geen probleem. Maar als het aankomt op kennis van HR en -nog belangrijker-  uw organisatie, gaat het vaak mis. De meeste organisaties werken nauw samen met de Projectleider van de leverancier. Maar vergeten dan om ook een interne Projectleider aan te stellen. Terwijl dit wellicht de meest kritische rol is. Ik heb al diverse organisaties geholpen als intern HR Projectleider, bij het optimaliseren van een HR systeem. Ik stel voor u een projectteam samen, waar de belangrijkste sleutelfiguren inzetten, die te maken hebben met het systeem. Met elkaar gaan we bepalen of alle bestaande werkprocedures nog kloppen. Eventueel passen we deze aan. Pas daarna gaan we aan de slag met uw leverancier. Zó werkt het wel goed.

Ècht optimaliseren
Ik ben iemand met een unieke kenniscombinatie. Zowel Human Resources als ICT zijn mijn specialismen. En die combinatie maakt dat ik succesvol ben in optimalisatieprojecten bij HR systemen. Ik snap alles van HR en weet hoe werkprocedures succesvol zijn. Ik ken de basis van een aantal HR systemen en kan snel en helder communiceren met de leverancier. Ik kan inschatten wat u écht nodig heeft en welke kosten (voorlopig) niet aan de orde hoeven zijn. Kortom, ik kan u echt ontzorgen op dit gebied. Een Projectleider/Consultant met veel kennis van HR èn van ICT. En ik durf ook nog te zeggen dat ik de nodige leidinggevende ervaring heb. Ik krijg alle neuzen razendsnel de juiste kant op!

Kennis maken?
Door een intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. U kunt vragen wat u wilt om goed in te schatten of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Laten we kennis maken en daarna de beslissing nemen om samen te gaan werken! U kunt mij bereiken op (06) 462 446 62.

Handtekening

 

Quote

 Judith is a allround HR professional. She is organized, efficiënt, competent and easy to work with. Her communication and people skills are excellent. I feel confident in recommending Judith.

Lonneke van Erp

Bedrijfsgegevens

 KvK: 32102355
 BTW: NL1732.70.165.B01 

Contact

 info (@) jshrmadvies.nl
  +31 646 244 662
 Adri Piecklaan 41, 3739 LG Hollandsche Rading

Social Media

0
Deel