Recruitment/sourcing

Judith 1

Lastig, om goede mensen binnen te krijgen
Dat is natuurlijk de tendens van deze tijd. In deze arbeidsmarkt hebben werkzoekenden het voor het zeggen. Dat is soms vervelend, maar u kunt er als werkgever zeker uw voordeel mee doen. Als u ervoor zorgt dat mensen graag bij u willen werken. wordt het gemakkelijker om de juiste mensen aan boord te halen. 'Employer Branding' noemen we dat. En ik kan u daarbij helpen.

Huur een professional in
Vele honderden mensen heb ik in mijn loopbaan mogen werven, selecteren en aannemen. Uiteenlopende mensen, uiteenlopende beroepen en uiteenlopende organisaties. Ik heb heel snel geworven, maar ook gewerkt met zeer uitgebreide wervingsprocedures. Social media speelt hier tegenwoordig een belangrijke rol in. Recruitment is een vak. En ik ben er goed in. Waarom? Omdat ik niet alleen een groot en actief netwerk heb van werkzoekenden, maar vooral omdat ik weet waar ik de juiste mensen moet zoeken. Omdat ik de juiste gesprekstechnieken kan toepassen en vooral omdat ik een ijzersterke intuïtie heb ontwikkeld, als het gaat om het 'fingerspitzengefühl'.  En dat kan betekenen, dat ik u een kandidaat aanreik, die op het eerste gezicht misschien niet helemaal past op uw vacature. Maar die bij nader inzien wel de allerbeste kandidaat is!

Recruitment/sourcing op maat
U kunt ongetwijfeld kiezen uit vele recruiters. Helaas zit er veel kaf onder het aangeboden koren en ik raad u aan om een weloverwogen keuze te maken. De beste recruiter bindt zich aan de opdrachtgever, leert de organisatie goed kennen en durft ook te adviseren over zaken als employer branding en retentie. Want; u kunt wel veel nieuwe mensen aannemen, als uw achterdeur wagenwijd open staat en het verloop dus groot is, wint u niets. Dan verliest u alleen. Ik help u, niet alleen om de beste mensen in de markt te vinden, maar ook om uw beste mensen aan boord te houden. Ik onderzoek uw bedrijfscultuur, het team waar het om gaat en ik onderzoek ook welke persoonlijke eigenschappen het beste passen binnen uw organisatie. Daarnaast weet ik waar de beste mensen te vinden zijn. En dat is vaak niet in de overbekende databases zoals Monsterboard en Indeed...

Kennis maken?
Door een intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. U kunt vragen wat u wilt om goed in te schatten of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Laten we kennis maken en daarna de beslissing nemen om samen te gaan werken! U kunt mij bereiken op (06) 462 446 62.

Handtekening

 

Quote

 Judith is a allround HR professional. She is organized, efficiënt, competent and easy to work with. Her communication and people skills are excellent. I feel confident in recommending Judith.

Lonneke van Erp

Bedrijfsgegevens

 KvK: 32102355
 BTW: NL1732.70.165.B01 

Contact

 info (@) jshrmadvies.nl
  +31 646 244 662
 Adri Piecklaan 41, 3739 LG Hollandsche Rading

Social Media

0
Deel