Judith Schoorlemmer:

  • Mijn achtergrond ligt in de Human Resources sector. Hierin heb ik gewerkt als Intercedente, Personeelsfunctionaris, Hoofd HR en (Interim) HR Manager. Het optimaliseren van een werkgever's grootste kapitaal heb ik altijd uitermate boeiend gevonden! Het oplossen van stevige problemen, (re) organisatie van het personeelsbestand en het optimaliseren van werkprocessen reken ik dan ook tot mijn specialiteiten.
  • Naast mijn werk is ICT altijd mijn hobby geweest. In de jaren tachtig zat ik al met een dik boek 'Basic programmeren' aan mijn bureautje, te programmeren op mijn Philips P2000T. Één van de eerste pc's! Hier heb ik menig uurtje mee doorgebracht. Met 'Viditel' heb ik mijn eerste schreden gezet op de digitale snelweg. Ik werd al snel de troubleshooter van familie en vrienden en de komst van het internet bracht de wereld in mijn (en uw!) huiskamer. Geweldig! In 2006 startte ik een klein webdevelopment bureau en bouwde ik websites met Joomla, één van de grootste cms open source software ter wereld. Ik programmeerde en configureerde alles voor mijn klanten zelf. 
  • Maar eens HR, altijd HR. Dit prachtige vak blijft trekken. In 2004 ben ik voor mezelf begonnen als Interim HR Projectleider/Manager. Zo heb ik een massa-ontslag begeleid, compleet met vakbonds onderhandelingen en sociaal plan. Ook heb ik diverse HR afdelingen gereorganiseerd en diverse implementaties begeleid van HR informatiesystemen. En daarmee kom ik op mijn grote liefde; HR Technology. In dit segment worden mijn grootste talenten gecombineerd. Hier werk ik het liefste en het beste. Ik heb ervaring met Beaufort/YouForce van RAET, Perman I en II van ADP en als gebruiker heb ik kennis van HumanWave en Peoplesoft.
  • Een harde werker, een tikje eigenwijs, volgens de Big Five ben ik vooral 'Oranje'. Streven naar het neerzetten van resultaten en vooruitgang. Competitief ingesteld en gericht op het waarnemen van kansen en het behalen van succes. Graag uitdagingen aangaan, sterk gericht op doelen en middelen. 'Willen' is belangrijker dan 'kunnen'. Doelgericht, gedreven en ondernemend! U kunt mij snel bereiken op (06) 462 446 62

Over mij - waarom JS HRM-Advies?

Er zijn wel 100 redenen. Maar ik geef u er 2!

Als u een interimmer inhuurt, zoekt u iemand met kennis van zaken. En iemand met ervaring. Iemand die snel inzetbaar is en weet waar ze over praat. Iemand die aan een half woord genoeg heeft om uw situatie te doorgronden. Iemand die haar sporen verdiend heeft. En iemand die beschikt over een uitgebreid netwerk, dat bestaat uit diverse disciplines en richtingen. En, last but not least, iemand die snel en secuur werkt, sterk analytisch is en razendsnel alle neuzen dezelfde kant op krijgt. Die iemand? Dat ben ik. 

Tevreden klanten

Succesvolle projecten

 

Opdrachtgevers

Een greep uit organisaties waar ik gewerkt heb en/of interim opdrachten heb gedaan. 

 

Community Serve & Protect

 

Quote

 Judith is a allround HR professional. She is organized, efficiënt, competent and easy to work with. Her communication and people skills are excellent. I feel confident in recommending Judith.

Lonneke van Erp

Bedrijfsgegevens

 KvK: 32102355
 BTW: NL1732.70.165.B01 

Contact

 info (@) jshrmadvies.nl
  +31 646 244 662
 Adri Piecklaan 41, 3739 LG Hollandsche Rading

Social Media

0
Deel