HR Projecten

Judith 2015 3 DEF800px

In projectvorm krijgt u veel meer gedaan

Ja, dat klopt. HR is enorm in beweging. Niet alleen wet- en regelgeving verandert continue, maar ook onze samenleving verandert. De manier waarop we met elkaar en met onze medewerkers en collega's omgaan. Als moderne HR-profesisonal moet je hier op kunnen anticiperen. En dat betekent dat je soms een stapje harder moet lopen. En een stukje slimmer moet zijn. Moet het ziekteverzuim omlaag? Maak er een project van. Moeten de arbeidsvoorwaarden wordne hierzien? In projectvorm gaat dat sneller en beter. Verlang niet van uw HR-professional, dat hij of zij het 'er even bij' doet. Meestal is de drukte van de alledaagse werkzaamheden meer dan voldoende voor uw HR medewerker(s). Een project erbij pakken kan vaak net teveel zijn.  

Huur een professional in

Heeft u een significante aanpassing, of verandering, die u  snel èn succesvol wilt doorvoeren? Huur dan een externe professional in. Deze investering zult u dubbel en dwars terug verdienen, door een snelle en soepele doorloop van het project en één aanspreekpersoon die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en implementatie. Iemand die weet waar ze over praat. Iemand die het al eens eerder heeft gedaan en weet wat ze tegen kan komen. Die iemand ben ik. 

Portfolio

In de loop der tijd heb ik al vele HR-Projecten succesvol opgezet en afgerond. Met mijn ondernemende en perfectionistische karakter ben ik bij uitstek geschikt om in projectvorm te werken. Een greep uit mijn succevolle projecten:

  • Internationale Due Diligence voor een grote retailorganisatie
  • Een layoff voor ongeveer 200 medewerkers, incl. onderhandelen met de bonden en opstellen sociaal plan
  • Opzetten van een HR-afdeling
  • Terugdringing van het ziekteverzuim van een grote retailorganisatie, van 12% naar 5,5%, in 6 maanden
  • Aanschaf en implementatie van een HR-Informatie systeem (zowel in de rol van Projectleider als Consultant, bij kleinere en grote organisaties)
  • Ontwikkeling leiderschap bij management van een verzekeringsorganisatie
  • In kaart brengen en optimaliseren van alle HR-werkprocessen
  • Implementaties en aanpassingen ivm vernieuwde of nieuwe wetgeving

Kennis maken?

Door een intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. U kunt vragen wat u wilt om goed in te schatten of ik de juiste persoon ben om u te helpen. Laten we kennis maken en daarna de beslissing nemen om samen te gaan werken! U kunt mij bereiken op (06) 462 446 62.

Handtekening

 

Quote

 Judith is a allround HR professional. She is organized, efficiënt, competent and easy to work with. Her communication and people skills are excellent. I feel confident in recommending Judith.

Lonneke van Erp

Bedrijfsgegevens

 KvK: 32102355
 BTW: NL1732.70.165.B01 

Contact

 info (@) jshrmadvies.nl
  +31 646 244 662
 Adri Piecklaan 41, 3739 LG Hollandsche Rading

Social Media

0
Deel